Back to Top

Wat onze klanten zeggen

“Toen het gezondheidsonderzoek binnen Smilde Bakery werd aangekondigd wilde ik graag meedoen. Ik wist dat ik te zwaar was en ik wilde afvallen. Door het goede onderzoek van Massaal Vitaal kreeg ik een duidelijk beeld van mijn gezondheidssituatie en ik heb daarna mijn leefstijl aangepast. Ik ben gestopt met snoepen en ik ben regelmatiger gaan eten en meer water gaan drinken. Ik mocht na het onderzoek via Smilde Bakery gaan trainen met een personal trainer en daar was ik heel blij mee, dat is voor mij echt een stok achter de deur. Inmiddels ben ik al 13 kilo kwijt van de 20 die ik kwijt wilde, maar het gaat zo goed dat ik er nog 13 kwijt wil! Het zou heel mooi zijn als dit gezondheidsonderzoek regelmatig terugkeert binnen het bedrijf, dan krijg je een heel goed beeld over je eigen gezondheid en zie je ook het effect van je eigen inspanningen!”

Hilda Boes, werknemer bij Smilde Bakery

Goed om weer eens over je eigen gezondheid na te denken en doelen te stellen. Je hebt een frisse manier van lesgeven en weet de aandacht vast te houden. Bedankt!

Hele levendige dag, veel discussies. Iedereen was erg betrokken.

Ik vond het een leuke cursus: goed voorbereid door de docente, leuk en relaxed uitgevoerd, compleet met de nodige humor. Niets aan veranderen!